Gde svratiti

Sve što biste hteli da podelite sa drugima ili da saznate od drugih
DuleN
Korisnikov avatar
Pridružio se: Četvrtak 09 Mar, 2023 09:12
Plovilo: AluNautika
Dimenzije: 6.3 m
Status: Offline

Re: Gde svratiti

Post od DuleN »

zankiki,
Necu da sporim, ja u Babatovu imam samo pozitivna iskustva. Mozda si nekada naleteo n a nesto negativno, ja do sada nisam, pa cu i dalje smatrati da je to jedan od boljih restorana u tom regionu. To dokazuje i cinjenica da je to jedan od naj omiljenijih restorana ljudi iz Zrennjanini, i ne bi oni dolazili u Elemir da je tamo lose.
Ipak cenim tvoje misljenje, jer ne bi napisao takav komentar ako nisi imao lose iskustvo.
nele,
Apsolutno se slazem sa tobom. Dok je radio brod i "Mala carda" je imala drugu politiku... Sada su be konkurencije i cene su otisle, tesko je naci mesto na obali za parking plovila, mora se unapred rezervisati mesto.... ali ipak ja ostajem i dalje zadovoljen onim sto oni nude klijentima.
Jedino ako idete u Malu cardu, vezite dobro plovilo, jer Cecin sincic i njegova kompanija divljaju gliserima u tom regionu, pa vam se moze ddesiti da ako nist4e dobro vezali, vase plovilo trazite posle titelskog mosta ili u Knicaninu...
zankiki
Korisnikov avatar
Pridružio se: Ponedeljak 12 Sep, 2022 12:42
Plovilo: Pasaat 735
Dimenzije: 8,65 x 2,9

Post od zankiki »

Dule, zbog tvog komentara ću dati Babatovu još jednu šansu... Istina je da sam tamo samo jednom svratio, ali je klopa bila toliko ispod proseka da nisam imao želju ikada više da odem...

Što se Titela tiče, ja sam prošle godine hteo tamo noćiti kao što uvek radim, ali je bilo toliko skutera i glisera da sam produžio dalje...
Nevena
Korisnikov avatar
Pridružio se: Petak 06 Nov, 2020 12:19
Plovilo: brodić "Eon"
Dimenzije: 8x2,5m

Post od Nevena »

Mene je baš začudio loš komentar za Babatovo.
Bili smo više puta. Pustili nas da vežemo Eon za njihov ponton i da tu prenoćimo (van sezone kupanja). Klopa je uvek bila odlična.
Jedino što nema onu opuštenu čarda atmosferu i što su cene gradske.
Slike iz restorana nemam, al evo par sa njihovog pontona.
Babatovo.jpg
Babatovo.jpg (259.09 KiB) Pogledano 1875 puta
20230429_202123 (3).jpg
20230429_202123 (3).jpg (287.89 KiB) Pogledano 1875 puta
Odgovori