Svi znamo neka lep mesta na delu koi poznajemo , pa da malo razmenimo iskustva gde svratiti .
Splav restoran kod crnog , rukavac Ivanovo 1136 km,domaca atmosvera dobra corba i cene , za nesto vise se mora porucit dan unapred telefonom
Jabukov cvet , u rukvcu iza brestovicke ade , 1128 km , fino restorance
Par puta sam svraćao kod Crnog. Ranije je petkom na meniu bio pasulj iz kotlića. Odličan! Jenom sam naleteo, a upravo bio gotov srneći gulaš. Bio baš dobar, a na porcijama se ne štedi. Pre par godina sam čamcem nedelju dana boravio u Grockoj, išao sam u taj restoran u Banatskom Brestovcu. Lepo mesto, usluga dobra, cene prihvatljive. Sve u svemu vratiću se ponovo.
Inače što kaže Djordje Ivanovački kanal je baš dobro mesto za prenoćiti. Ušuškan je, a ima gde i da se svrati na klopu.
zankiki napisao: ↑Utorak 14 Jan, 2025 10:01
Slažem se sa Duletom za prva dva... Sa Babatovom uopšte nisam bio zadovoljan, čak mi je precrtan za buduće posete...
Da dodam:
Slon u Somboru
Longov u Srpskom Miletiću
Pikec i Šebešfok na Bezdanu
Zlatna kruna Apatin
Samo mala ispravka... Longov nije u Srpskom Miletiću, nego u Ruskom Krsturu...
Inače je stvarno dobar. Obilne i ukusne porcije po pristupačnim cenama, a i ambijent je skroz ok. Nalazi se odmah pored kanala na kojem se nalazi, ja mislim jedini vodopad na kanalima (pod uslovom da u tom delu kanala ima vode, jer je prošlog leta nije bilo zbog rekonstrukcije obale).
Unutra i nije nešto posebno, mada je pristojno da me ne shvati neko pogrešno... Jednom sam plovio tuda u martu baš je nešto bilo hladno pa smo seli unutra...