Na ovom forumu sam već postavljao klipove i fotografije mog čamca, tako da uglavnom znate sve o njemu, od sredjivanja pa do mojih plovidbi i uživanja na njemu. U opisima ništa nisam prikrio, sve je što ono kažu bilo na izvolite, jer sam ga sredjivao za sebe i svoju porodicu. Sad sam rešio da isti prodam, jer ulazim u neki drugi projekat. U čamac je zaista uloženo mnogo novca, rada i znoja. Opremljen je za duži boravak na vodi što sam i sam praktikovao te i po 10-ak dana neprekidno boravio na njemu od Beograda, Grocke. Titela, Slankamena, uz Savu itd.
Čamac je poznate italijanske marke Cranchi. Dug je 6 metara, plus platforma i špirun napred, širok je 2,5 metra što mu daje izuzetnu stabilnost i plovnost. Nosač motora je profesionalno napravljen i za isti uradjen projekat, jer se drugačije nije mogao registrovati čamac. Od opreme unutra ima Garminov Sonar, frižider kompresorski na 12 v, televizor na 12 v, solarni panel 100 W, plinski rešo, sa velikom plinskom bocom, hemijski toalet u odvojenoj kabini. sidro, konopi, rezervoar za vodu 115 litara, poseban rezervoar za benzin, sudoperu sa česmom do koje vodu gura presostatska pumpa. U komori gde je fabrički motor ima mnogo mesta za sve ono što treba da imate na čamacu a nećete da se vidi, ogroman ležaj kod krmenog dela, dva sedišta, ispod jednog se nalazi frižider, ispod drugog kaseta za razne stvari a iza plinski rešo, kao i sklopivi stočić.
Čamac se prodaje u kompletu sa Hondom, ali ako neko ne želi motor, lako ćemo se dogovoriti.
Ako nekog zanima još fotografija ili video klipova čamca, imam toga. Čamac se nalazi u Batajnici u zimovniku, a od aprila ide opet na vodu.
Znam da svi vi na forumu imate svoje ladje ali ako čujete da nekog zanima ovakva ladja preporučite mu je, verujem da će svako ko je kupi uživati barem onoliko koliko sam i ja uživao na njoj.

kupi