Danas smo se, pomalo spontano, skupili Mileta, Zveki i ja na Albinu. Kaže Zveki pre neki dan, prošle godine u ovo doba smo sedeli zajedno na Albinu i kuvali vino i tako zvanično proglasili kraj sezone, zar da preskočimo ove godine? Taman posla!
Srećom, ujutru svi potvrđujemo dolazak, nalazimo se u Zemunu i krećemo ka Adi Ciganliji gde Albin zimi ovu zimu.
Na Adi hladno, nula stepeni, malo snega na Albinu ga čini klizavim pa sam oprezno ušao unutra i četkom očistio to malo snega sa nogostupa, da Zveki i Mileta uđu bezbedno. Ulazimo unutra i palimo plinsku grejalicu, sto se postavlja i kuvamo kafu, a malo kasnije i vino. Kreću razne diskusije jer se nismo dugo videli, a Mileta pominjući svoje planove sa Cranchijem, odjednom izvadi odštampanog Cranchi-a na A4 papiru i krenu da crta po njemu...! To sam morao da zabeležim
Vino je bilo odlično kao i uvek, jer je Zveki za to majstor, a i druženje i klopa su nam baš prijali u ove zimske dane.
#
Svim prijateljima sa foruma srećna nova godina i nastupajući praznici, pa da se češće viđamo na vodi, i da više plovimo u novoj sezoni.
U zdravlje!