Majstori...

Razmena iskustva članova oko sređivanja, farbanja, restauracija, dogradnji
Odgovori
luckyboy
Korisnikov avatar
Pridružio se: Četvrtak 23 Jan, 2020 16:00
Plovilo:
Dimenzije:
Status: Offline

Re: Majstori...

Post od luckyboy »

Svaki Boshista ima radni sto sa svim mogucim adapterima...i prikljuccima. :obscene-drinkingcheers:
Mileta
Korisnikov avatar
Pridružio se: Nedelja 14 Jul, 2019 11:20
Plovilo: Polaris Glider
Dimenzije: 7m x 2.5m

Post od Mileta »

Kod Galenike iza restorana Savić i one benzinske pumpe, ima radionica za dizne. Od nekih ljudi sam čuo da je majstor odličan i korektan. Evo na slici adrese.
Slika
Vedran
Pridružio se: Utorak 05 Mar, 2024 09:09
Plovilo: Albin 25
Dimenzije: 7.6m x 2.6m

Post od Vedran »

Hvala. Zovem u ponedeljak pa cu da pitam..
Arabg
Pridružio se: Nedelja 01 Dec, 2024 13:22
Plovilo: Kabinas
Dimenzije: 8.3x2.4

Post od Arabg »

Nevena napisao: Ponedeljak 12 Jul, 2021 06:55 Mileta,
U toku ovog veoma toplog vikenda, stanje u frižideru je bilo sledeće:
- Temperatura je bila 10 oC bez obzira na spoljnu temperaturu. Verujem da mu je tako podešen termostat jer se kompresor uključuje na otprilike 15tak min, što znači da bi mogao da hladi i niže ako bi se to preštelovalo. Poređenja radi sam izmerila temp u frižideru kući i pokazuje 8 oC. Čak ni stalno otvaranje nije puno uticalo na to (samo se kompresor čeće uključivao).
- Temnperatura u malom "zamrzivačkom" delu je bila oko 2 oC. Na to utiče otvaranje frižidera, ali više u smislu da se stvara kondenz u unutrašnjosti pa posle i led kada se ostavi na miru. Uspela sam da uguram u taj deo manju dinju i posle 3 sata joj se na delu koji je bio naslonjen na zid stvorila ledena korica.
Slika

Kontroler solarnog sistema je u najtoplijem delu dana sa uključenim zvučnikom na punjaču pokazivao 12,4V.

Sad mi je žao što nisam proverila kako je frižider radio u fabričkoj izvedbi pa da znamo da li je prepravka uopšte imala uticaja na rad.

Za pivo, vino i sir, što se uglavnom nalazi u njemu je jedina mana što ima malo mesta. ;)
Jedno pitanje, gledam te male frizidere ali me jedna stvar muci,,,koliko toga moze da stane u taj frizider, najbitnije mi je limenke piva, koja voda i malo kvarljive hrane
Nevena
Korisnikov avatar
Pridružio se: Petak 06 Nov, 2020 12:19
Plovilo: brodić "Eon"
Dimenzije: 8x2,5m

Post od Nevena »

Pa sad, zavisi kako slažeš i da li imaš posude koje se dobro uklapaju u prostor.
Koliko se sećam uspeli smo da uguramo 19 limenki piva i litru rakije.
Sad zavisi koliko si piva spreman da žrtvuješ za hranu. Kontam da rakiju ne diramo.
:obscene-drinkingcheers:
Arabg

Post od Arabg »

19 limenki auuuu,,,a jel su od pola litre,,,salim se, to je ok, znas kako, leto kad dodje, ja pecam na Tisi a hvala Bogu, svi me znaju na vodi i onda svi bi da svrate, jos sad kad budem spustio brod, bice x2, a svi su pivopije, zato i pitam da li cu postici da ohladim dovoljno sa tim malim friziderom ili odmah da gledam neki od 90l
Nevena
Korisnikov avatar
Pridružio se: Petak 06 Nov, 2020 12:19
Plovilo: brodić "Eon"
Dimenzije: 8x2,5m

Post od Nevena »

Strateški je bitno i da znaš ko na vodi ima veći frižider od tebe ;)
Arabg

Post od Arabg »

Takvi se obicno prave ludi 😁😁
Mileta
Korisnikov avatar
Pridružio se: Nedelja 14 Jul, 2019 11:20
Plovilo: Polaris Glider
Dimenzije: 7m x 2.5m

Post od Mileta »

Ja sam na prošlom čamcu Cranchi-ju imao onaj mali mini bar frižider. Takav isti ima i Nevena. Pokazao se odličan. Ipak, sada sam za Polaris pripremio veći frižider. Nekako mi bolje kada ne moram da razmišljam šta je prioritet da stavim u frižider, sada će biti dovoljno mesta.
Arabg

Post od Arabg »

Pivo je uvek prioritet 😁😁
Odgovori