Boravak na vodi
- vlajko45
- Pridružio se: Utorak 03 Dec, 2019 18:50
- Plovilo: Danubius 800 Klasik
- Dimenzije: 8m x 2.8m
- Status: Offline
Re: Boravak na vodi.
Bravo majstori! Bistro! 
- Uros
- Pridružio se: Utorak 04 Jun, 2019 20:53
- Plovilo: Riviera
- Dimenzije: 8.7m x 2.8m
- Kontakt:
"Puštam je 100%...hoće neko da kupi?" 
Dobar snimak a štuka još bolja
Dobar snimak a štuka još bolja
Inspektor za visinu kabine
- Popaj
- Pridružio se: Sreda 17 Jul, 2019 07:15
- Plovilo: Shetland 570
- Dimenzije: 5.7m x 2.2m
(unutrasnje mere) - Status: Offline
Teska artiljerija 
- Mileta
- Pridružio se: Nedelja 14 Jul, 2019 11:20
- Plovilo: Polaris Glider
- Dimenzije: 7m x 2.5m
Konačno se vraćam temi-Boravak na vodi. Dosta sam gledao vas koji plovite i pravite mi zazubice
Juče konačno zaplovio. Cranchi spušten u Batajnici. Porinuće proteklo bez problema, Prepravio sam priključak na prikolici tako da može i traktor da me vuče. Komšija me zakačio odvukao do Dunava spustio prikolicu u vodu, čamac samo zaplovio i gotovo.

- Mileta
Juče je dan bio odličan. Dunav miran i nekako mi lepši nego ikad, valjda od prevelike želje za plovidbom.
Da ljudi mogu dosta toga da pokvare, može se videti na svakom koraku. Prvo, ne mogu da verujem da ni malo ne razmišljaju omposledicama svoga činjenja. Ovaj napravio ogradu na brdu iznad dunava, pa još izbacio terasu nad provalijom. Naravno nije prošlo mnogo terasa rešila da prošeta do plaže. Zamišljeno učinjeno i evo je sada uz obalu. Strahota, koliko su ljudi pohlepni a iz gluposti dovode sebe i druge u opasnost, šta da je u tom trenutku neko bio na toj terasi.
Druga slika, neko godinama baca smeće na jednom mestu niz strminu da je tuga pogledati. Ne razumem tog ili te idiote stvarno.

Da ljudi mogu dosta toga da pokvare, može se videti na svakom koraku. Prvo, ne mogu da verujem da ni malo ne razmišljaju omposledicama svoga činjenja. Ovaj napravio ogradu na brdu iznad dunava, pa još izbacio terasu nad provalijom. Naravno nije prošlo mnogo terasa rešila da prošeta do plaže. Zamišljeno učinjeno i evo je sada uz obalu. Strahota, koliko su ljudi pohlepni a iz gluposti dovode sebe i druge u opasnost, šta da je u tom trenutku neko bio na toj terasi.
Druga slika, neko godinama baca smeće na jednom mestu niz strminu da je tuga pogledati. Ne razumem tog ili te idiote stvarno.

- SRSA
- Pridružio se: Ponedeljak 21 Okt, 2019 17:02
- Plovilo: "AQ 575"
- Dimenzije: 5,75 x 1,72
Nemoj da mi se mnogo nerviraš Strajo, stoka je stoka i lakše im je uterati u dupe nego u glavu. Važno je da si ti meni opet plovan. 
- dell_mare
- Pridružio se: Sreda 25 Mar, 2020 11:42
- Plovilo: Ten Broeke 780AK
- Dimenzije: 8m x 2.6m
Svaka čast, nema lepšeg osećaja nego prvi put u sezoni na vodiMileta napisao: ↑Subota 16 Maj, 2020 09:58 Da se vratim lepšim temama. Ove sezone sidrim se u klubu Stari Šlep. Mesto gde su mi spustili bovu je odlično. Dubina ispod čamca je trenutno 5 metara, iznad Lida ni preblizu ni predaleko od keja. Taman toliko kad sam na čamcu imam mir a mogu tu i da pecam.
![]()
- Mileta
Da mogu do Lida i plivajući. Imam želju da nabavim jedan manji Kanu, sa kojim bih baš mogao na vesla da malo obidjem obale gde se sidrim, ili tako do Lida i nazad.
- Igor Narval
- Pridružio se: Sreda 17 Jul, 2019 18:38
- Plovilo: Narval 820
- Dimenzije: 8.2m x 2.45m
Mileta,
želim ti lepu plovidbu na tvom brodu u novoj sezoni. Da poželim da sezona potraje dugo, da imaš mirnu vodu, i da se družimo da kasnih jesenjih dana, a što da ne i tokom zimskih dana.
Videli smo da i to znamo i možemo.
Samo da se organizujemo pa da uživamo u plovidbi dok je napolju minus.
Na vreme sam shvatio šta sve znaš da uradiš, pa više ne pravim "greške" oko procene šta možeš da uradiš. Znam da sve što zamisliš da napraviš na brodu to i uradiš, samo je pitanje vremena.
Ova opcija da traktor može da spusti čamac u vodu je odlično rešenje.
Položaj tvoje nove marine je izuzetno dobar, lep je to kraj grada, sve je blizu, imaš u okolini parking, prodavnice....
Posebno je bitno što pontonski most kada ga postave bude nizvodno od marine, tako da si brzo na Lidu
Samo ove godine te očekujem i u nizvodnoj plovidbi Dunavom.
Kao čoveka od reči držim te za reč za onu (zajedničku) plovidbu nizvodno, makar do Grocke na nekoliko dana....
O ružnim slikama koje vidimo sa i oko naših reka mislim da bi svako od nas mogao mnogo da napiše.
Mnogo je tu pitanja od kanalizacionih voda koje idu direktno u reke, industrijskih zagađenja, do neodgovornih pojedinaca.....
Samo pogledaj dva "rukavca" u Beogradu, pa čovek ne zna šta da kaže.
Ne znam sada situaciju oko Čukaričkog rukavca i reke Topčiderke, nadam se da je bolje nego što je bilo pre par godina, ali znam kako i dan danas izgleda Višnjički rukavac. Izgleda užasno, prljavo da je to neopisivo.
Svaki put posebno pripremim ljude koji dolaze kod mene prvi put na brod, da se ne šokiraju.....
Ali da ne kvarimo ovu temu, možemo otvoriti novu, pa možda tamo zajednički nađemo i nadležnog za rešavanje barem neke deponije....
želim ti lepu plovidbu na tvom brodu u novoj sezoni. Da poželim da sezona potraje dugo, da imaš mirnu vodu, i da se družimo da kasnih jesenjih dana, a što da ne i tokom zimskih dana.
Videli smo da i to znamo i možemo.
Samo da se organizujemo pa da uživamo u plovidbi dok je napolju minus.
Na vreme sam shvatio šta sve znaš da uradiš, pa više ne pravim "greške" oko procene šta možeš da uradiš. Znam da sve što zamisliš da napraviš na brodu to i uradiš, samo je pitanje vremena.
Ova opcija da traktor može da spusti čamac u vodu je odlično rešenje.
Položaj tvoje nove marine je izuzetno dobar, lep je to kraj grada, sve je blizu, imaš u okolini parking, prodavnice....
Posebno je bitno što pontonski most kada ga postave bude nizvodno od marine, tako da si brzo na Lidu
Samo ove godine te očekujem i u nizvodnoj plovidbi Dunavom.
Kao čoveka od reči držim te za reč za onu (zajedničku) plovidbu nizvodno, makar do Grocke na nekoliko dana....
O ružnim slikama koje vidimo sa i oko naših reka mislim da bi svako od nas mogao mnogo da napiše.
Mnogo je tu pitanja od kanalizacionih voda koje idu direktno u reke, industrijskih zagađenja, do neodgovornih pojedinaca.....
Samo pogledaj dva "rukavca" u Beogradu, pa čovek ne zna šta da kaže.
Ne znam sada situaciju oko Čukaričkog rukavca i reke Topčiderke, nadam se da je bolje nego što je bilo pre par godina, ali znam kako i dan danas izgleda Višnjički rukavac. Izgleda užasno, prljavo da je to neopisivo.
Svaki put posebno pripremim ljude koji dolaze kod mene prvi put na brod, da se ne šokiraju.....
Ali da ne kvarimo ovu temu, možemo otvoriti novu, pa možda tamo zajednički nađemo i nadležnog za rešavanje barem neke deponije....